Bekijk onze andere klant-cases
Bekijk onze andere klant-cases

We hebben een moderne website ontwikkeld die aansluit bij de hoge standaarden die GN Bouw hanteert

GN Bouw, bouwmeesters van nu

Dynamische Website

Een nieuwe website die aan de dezelfde hoge eisen voldoet als door GN Bouw wordt gehanteerd, dat was de opdracht die we meekregen.

GN Bouw is reeds 75 actief in de Regio Dordrecht/ Rotterdam en daardoor een begrip in de regionale bouwwereld. De activiteiten van GN Bouw lopen uiteen van klein- en grootschalige nieuwbouw, tot renovatie en projectontwikkeling.

Om de activiteiten van GN Bouw goed te presenteren hebben we een full-width website ontworpen. De website is ruim opgezet en responsive (schaalbaar) voor optimale weergave op mobiele devices als smartphone en tablet.

www.gnbouw.nl

Projectdetails

 • Website: gnbouw.nl
 • Aanvang project: medio 2014
 • Status: Voltooid
 • Producten:
  • Webdesign,
  • Maatwerkbeheeromgeving en website,
  • Hosting,
  • Zoekmachine optimalisatie

Front-end

Bij de nieuwe website van GN Bouw ligt de nadruk op de verschillende disciplines van het bouwbedrijf. Deze disciplines worden direct bij binnenkomst op de homepage getoond. Hiernaast heeft iedere discipline een pagina in het menu. Het menu is slechts twee lagen diep en daardoor eenvoudig in gebruik. Op de pagina's van de verschillende disciplines staan een omschrijving, ook links naar de bouwwijze van het bedrijf.

Onder de disciplines staan projecten in dezelfde categorie. Bij ieder project staat in de weergave aan de rechterzijde de projectkenmerken, hierdoor krijgt de bezoeker snel een duidelijk beeld van de verschillende projecten die GN Bouw kan uitvoeren. Onder de tekstuele omschrijving is een fotogallerij over de gehele breedte van de browser beschikbaar.

Backend

Om het beheer van de nieuwe site zo eenvoudig mogelijk te houden hebben we gekozen voor een maatwerk beheeromgeving. In deze omgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software. Op dezelfde wijze kunnen nieuwsberichten beheerd worden op de website.

Naast paginabeheer is er een module toegevoegd voor het beheren van projecten op de website. De tekst en afbeeldingen kunnen de kenmerken van een project eenvoudig beheerd worden door slechts de waardes in te voeren in het beheersysteem. De weergave van de pagina is op maat gemaakt, hierdoor is het niet nodig de kenmerken uit te lijnen. Zijn kenmerken niet beschikbaar of ingevoerd, dan worden deze niet weergeven op de website.

Functionaliteiten

Om klanten en toeleveranciers optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we een download module ontwikkeld. Medewerkers kunnen per project of klant inloggegevens aanmaken. Met deze inloggegevens kunnen klanten de informatie, benodigd voor aanbestedingen of projecten downloaden. Dit alles gebeurd in een beveildigde omgeving, waarmee informatie alleen aan de juiste personen verstrekt wordt.

Nazorg module

Klanten van GN Bouw kunnen via de nazorgmodule op de nieuwe website een melding maken van een gebrek of benodigde reparatie. Na het invullen van een formulier door de klant, kunnen de medewerkers van GN Bouw de vervolgstappen in het beheer eenvoudig verwerken. Per actie kan er een regel worden toegevoegd waardoor de genomen acties en actuele status altijd overzichtelijk wordt getoond.

Responsive design

Om de nieuwe website van GN Bouw goed weer te kunnen geven om alle huidige devices, en ook om toekomstige modellen, hebben we ervoor gekozen deze responsive te maken.

Bij Responsive Webdesign worden tekst, afbeeldingen en opmaakelementen automatisch geschaald en passend gemaakt voor de resolutie van de smartphone of tablet. Bij responsive design draait het niet alleen om het ontwerp, maar ook om de gebruikerservaring.